Vochtmeting camper / caravan:

Regelmatig uw camper controleren op vocht is erg belangrijk. Zo kan u ernstige problemen voorkomen en met een gerust hart op pad gaan.
Vocht is een grote vijand van elke camper of caravan en belangrijk dat het optijd gedetecteerd wordt om verdere schade en verrotting van het materiaal te voorkomen.

U kan het beste preventief controles uitvoeren om problemen voor te zijn. Wanneer u vochtplekken, schimmel of muffe lucht heeft of loslatende wandbekleding dan moet u direct een vocht controle doen met een juiste vochtmeter. Wij werken met de caisson-vi-d3 vochtmeter welke zeer betrouwbare resultaten geeft.

Wil u een vochtmeting bij uw camper? Wij kunnen dit voor u verzorgen maar u mag de meter ook even huren. Hoe dit werkt?

Wij kunnen de gehele camper voor u meten op vocht. Dit duurt ongeveer een half uurtje en kost € 39.95

U mag de meter ook huren en zelf de meting uitvoeren. Zo kan u via een stappenplan zelf de camper nalopen. De meter huren kan voor € 10,- voor max. 60 minuten. Dit is bij ons op het terrein gewoon mogelijk en wij laten u dan even zien hoe de meting werkt.

Meer info over een vochtmeting? Zie info en video op de nkc website

De vochtmeting doen wij in uw bijzijn, zodat u zelf precies op de hoogte bent van onze constateringen. Wij vragen u te zorgen voor bewegingsruimte in uw caravan of camper zodat wij overal goed bij kunnen. Denk hierbij aan ruimte onder de gootsteen of opslag ruimtes welke aan de buitenwand zitten welke dan voldoende leeg moeten zijn. Indien u de camper / caravan in een droge stalling laat overwinteren is het beter om de vochtmeting in het najaar te doen. Staat de camper / caravan altijd buiten dan kan de vochtmeting het hele jaar door.

Wenst u een vochtmeting te doen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.