Montage crashsensor

Wenst u tijdens het rijden gas te gebruiken of wil u simpelweg niet elke keer voor het rijden uw gasfles dicht en bij de stops weer los te draaien, dan kan u gebruik maken van een crashsensor.

De crashsensor beveiligd uw gas systeem waardoor u uw gasfles niet dicht hoeft te draaien voor elke rit. Hiermee gaat u veilig op pad en voorkomt u problemen.
Montage kan soms eenvoudig en snel maar soms is er ook leidingwerk nodig. Wij kunnen de crashsensor volgens de richtlijnen installeren en getest opleveren.

inbouw1

Er zijn 2 varianten, voor een enkele fles of met omschakelaar voor 2 flessen. Dit maakt het gelijk erg handig dat u nooit meer hoeft te sleutelen (Als het koud is in de regen) bij de gasflessen maar dat het systeem gewoon overschakelt als er 1 fles leeg is.

Kosten voor montage zijn gemiddeld tussen 20 – 50 euro. Dit is afhankelijk van de situatie en hoeveel leidingwerk nodig is.

LET OP: na elke aanpassing in het gasleiding net van de camper is er een gasdruk controle nodig, deze voeren wij standaard uit na montage.

Wenst u meer info of een afspraak neem dan contact met ons op.