Lpg in de Camper.nl

De specialist voor inbouw van o.a. lpg gasflessen in uw camper / caravan of verkoopwagen.
Inbouw met ervaring, Diverse jaren hebben wij met de firma MultiFlame de lpg gasflessen geleverd en mogen inbouwen voor vele mensen. Wij hebben gekozen om de zaak op te splitsen om zo een betere dienstverlening te bieden en de wachttijden te verkorten. Hierbij specialiseren wij ons op de inbouw van lpg gasflessen, technische ondersteuning bij campers en overige gas gerelateerde producten.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Lpgindecamper kan de inbouw van LPG gasflessen in uw camper / motorhome voor u verzorgen. Wij bieden diverse lpg camper sets in alle beschikbare modellen lpg gasflessen. Samen met u bespreken wij de wensen en bekijken we afhankelijk van uw situatie de mogelijke opties voor een lpg buitenvuller. De kosten voor onze producten zijn marktconform en te vinden op deze website.

Wij bekijken gelijk de situatie van de huidige gas installatie en zullen u waar nodig adviseren.

De kosten voor installatie van LPG gasflessen in camper / caravan of verkoopwagen is incl. uurloon & btw (excl. materialen):
1x Gasfles met buitenvuller € 79.95
2x Gasfles met buitenvuller gekoppeld € 94.95

Wat kost een lpg gasfles met inbouw voor de camper?

Voor 1 lpg gasfles met buitenvuller en de montage rekenen wij € 339.90
Voor 2 lpg gasflessen met buitenvulling en de montage rekenen wij € 594.90
Prijs gebaseerd op de lichtgewicht RV bottle 26.5 liter, andere flessen zijn uiteraard ook mogelijk.

Bekijk in onze webshop het overzicht van alle modellen lpg gasflessen.

Eventueel bijkomende kosten zijn:
– Lpg vulnippels Europa (meer info)
– LPG gasfilter (meer info)
– Klein materiaal

Eventueel kunnen wij een snelkoppeling monteren om de gasfles los te koppelen bij de stalling of een crashsensor (met of zonder automatische omschakelaar) voor u monteren.

Informeer hierna voorafgaand aan de inbouw!

inbouw6

Bekijk de afbeelding voor prijzen van diverse praktijk voorbeelden:

(Klik om te vergroten)

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW

Vooraf duidelijk over prijzen

De kosten van montage zijn incl. lekkage test van de vulslangen en test draaien. Mocht u nog nooit lpg hebben gevuld dan gaan wij even mee en begeleiden u.

Montage van overige accessoires (gasfilter, hogedruk gasslangen, gasdruk regelaars met crashsensor of inhoudsmeters) is in overleg mogelijk. De meerprijs hiervoor zal vooraf besproken worden.

Wij monteren enkel de door ons geleverde producten.

Onderbouw lpg tank montage is bij ons ook mogelijk!

Beschikbare lpg gasflessen:

  • RV bottle 26.5 liter lichtgewicht stalen lpg gasfles
  • Stalen lpg gasfles 12 – 27 of 36 liter
  • Alugas lichtgewicht aluminium lpg gasfles 27.2 of 33.3 liter
  • Composiet 24.5 liter lichtgewicht lpg gasfles

    Meer info

Gaslek controle

Wij kunnen voor u tijdens het monteren van uw LPG installatie ook een gasdruk test uitvoeren welke door veel verzekeraars vereist is om 1x in de 2 jaar te laten doen. Tijdens de test gebruiken wij de Gok leak test Pro om het complete gas systeem van de camper 15 minuten onder druk te zetten en te monitoren op lekkage. Hiermee heeft u 100% zekerheid op het veilige gebruik van uw gas installatie in de camper.

Meer info

Veel gestelde vragen / F.A.Q:

-Moet er iets omgebouwd worden om lpg in de camper te kunnen gebruiken?

> Apparatuur zoals uw kookstel, koelkast en kachel hoeven niet omgebouwd te worden. Er kan gewoon gewisseld worden tussen propaan en lpg gas.

-Hoelang duurt de inbouw van lpg?

> Voor de inbouw van gasflessen reserveren wij totaal tot 3 uur, hierin bespreken wij de wensen, gaan wij aan de slag en na installatie gaan we de werking testen.

-Is lpg vervuilend of slecht voor de apparatuur?

> LPG is een mengsel van propaan en butaan wat op zichzelf niet slecht is voor uw apparatuur, echter zit er een olie toevoeging in welke normaliter voor de smering van uw aandrijfmotor bestemd is. Dit is iets wat we niet in de camper willen en daarom adviseren wij het gebruik van een lpg filter waarmee lpg probleemloos gebruikt kan worden.

-Is lpg geschikt voor in de winter?

> LPG kan het hele jaar door gebruikt worden echter kan de mengverhouding veranderen. Butaan werkt in koudere periodes niet goed en kan dan niet verdampen. Als u op wintersport gaat om naar een koudere streek adviseren wij om zoveel mogelijk lokaal te tanken. De meng verhouding is dan aan de temperatuur aangepast en zal dan geen problemen geven.

-Mag lpg gevuld worden in een camper?

> In heel Europa is het vullen van een geïnstalleerde lpg gasdamptank voor verwarming toegestaan. Sommige landen hebben aanvullende eisen echter is de ervaring dat het vullen met een buitenvuller nagenoeg geen problemen geeft.

Meer info of wil u een afspraak te maken? Neem hiervoor contact met ons op.